Fordele med OPTIM Som klinikpersonale

 

Vådservietter til rengøring og desinficering er nemme at bruge

Du opnår et bedre arbejdsflow med en beholder ”klar til brug” – du undgår at skulle hælde f.eks. sprit over i anden beholder.

Rengør og desinficerer i samme arbejdsgang

Du opnår en høj effektivitet og sikkerhed for, at der altid er rengjort før desinficering – du undgår at skulle lave sæbevand først til rengøring, og derefter bruge tid på at desinficere.

Indeholder INGEN farlige kemikalier

Du opnår en tryghed for at den væske du indånder og bruger ikke indeholder farlige kemikalier – du undgår  produkter med advarsler og forholdsregler, og du undgår at komme i berøring med væsker som indeholder stoffer og kemikalier som er skadelig for arbejdsmiljøet og dig selv.

Indeholder INGEN parfumer

Du opnår en tryghed ved at den væske du arbejder med ikke indeholder nogen form for parfumer – du undgår at udsætte dig selv for produkter som indeholder kemikalier som er unødvendige, og som nogle allergikere ikke kan tåle.

Super hurtigt og meget mere effektivitet

Du opnår bedre tidsflow mellem patienterne – du undgår stres fordi du både skal rengøre og desinficere på alt for kort tid.

Fjerner f.eks. størknet blod så let som ingenting

Du opnår en væsentlig forbedret effektivitet mellem patienterne, du får gjort ordentligt rent – du undgår besvær med ting som ikke kan gå af overfladen, samt at bruge tid på at lave sæbevand først og herefter desinficere.

Mere skånsomt end sprit

Du opnår en mere skånsom behandling af inventaret – du undgår at skulle bruge særlige midler til stolelæder, at plastik bliver gult, at gummi mørner og sprækker eller bliver klæbrigt af sprittens opløsning.

Indeholder ingen sprit, så servietterne tørrer ikke ud

Du opnår at arbejde med en våd serviet som ikke fordamper hurtigt – du undgår at væsken fordamper hurtigere end kontakttiden foreskriver, eller at servietten kun er halvvåd.

Desinficerings-servietter af høj kvalitet (KIMBERLY-CLARK)

Du får en kvalitetsserviet som er designet til formålet – du undgår tynde servietter som måske også fnugger.

Miljøvenligt (opløses til ilt og vand)

Du opnår en miljøbevidst adfærd og kan bortskaffe brugte klude og beholder som normalt – og du undgår at belaste miljøet med kedelige stoffer og skulle bortskaffe klude og beholdere efter de særlige retningslinjer.

OM CLEAN CLINICVores målsætning er, at være sundheds- sektorens foretrukne leverandør af over-flade desinficeringsprodukter.

Det skal man gøre sig fortjent til, og man opnår kun dette ved at have et rigtig godt produkt, en attraktiv og konkurrencedygtig pris, en høj moral og en tilpas fleksibilitet. Husk også altid at være parat til at vise kunderne, at deres tilfredshed er det vigtigste for os.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

REFERENCERCleanCliniC har etableret samarbejde med en lang række private og offentlige klinikker, som alle har besluttet at benytte OPTIM som deres nye rengørings- og desinficeringsprodukt.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KONTAKTCleanCliniC ApS
Strandvejen 6 
4040 Jyllinge

Telefon: +45 4010 3900
E-mail: optim@cleanclinic.dk

Klik her for yderlige kontaktinformationer