Fordele ved OPTIM Som tandlæge

29 måneders holdbarhed, selv efter brudt forsegling

Du opnår optimal holdbarhed og effektivitet i desinficerings servietten – du undgår at servietten eller væsken enten tørrer ud eller bliver for gammel før brug.

Fantastisk økonomi (ROI)

Du opnår at få den bedste udnyttelse af din investering – du undgår at bruge penge på noget, som ikke giver dig optimal udnyttelse eller besparelser.

Super hurtigt og meget mere effektivitet

Du opnår bedre tidsflow mellem patienterne – du undgår at dit personale bliver stresset.

Fuld dokumentation på effektivitet og indhold

Du opnår en fuld dokumentation og sikkerhed for, at produktet fungerer iht. anbefalinger og ISO standarder – du undgår uvisheden om produktets egnethed og funktion i forhold til gældende regler.

Mere skånsomt mod inventaret end sprit

Du opnår en mere skånsom behandling af dit inventar under rengøring – du undgår at skulle investere i særlige behandlingsprodukter til stolelæder, du undgår at plastic bliver gult og grimt m.v..

Godkendt til formålet af Statens Serum Institut

Du opnår en tryghed ved at en Dansk statsinstitution har godkendt produktet – du undgår tvivl om udenlandske godkendelser.

 

OM CLEAN CLINICVores målsætning er, at være sundheds- sektorens foretrukne leverandør af over-flade desinficeringsprodukter.

Det skal man gøre sig fortjent til, og man opnår kun dette ved at have et rigtig godt produkt, en attraktiv og konkurrencedygtig pris, en høj moral og en tilpas fleksibilitet. Husk også altid at være parat til at vise kunderne, at deres tilfredshed er det vigtigste for os.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

REFERENCERCleanCliniC har etableret samarbejde med en lang række private og offentlige klinikker, som alle har besluttet at benytte OPTIM som deres nye rengørings- og desinficeringsprodukt.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KONTAKTCleanCliniC ApS
Strandvejen 6 
4040 Jyllinge

Telefon: +45 4010 3900
E-mail: optim@cleanclinic.dk

Klik her for yderlige kontaktinformationer