Om Clean CliniC

Vores vision og målsætning.

Vores målsætning er at være tandlægernes foretrukne leverandør af overflade desinficeringsprodukter.
Det skal man gøre sig fortjent til, og man opnår kun dette ved at have et rigtig godt produkt, en attraktiv og konkurrencedygtig pris. En god leveringssikkerhed, en høj moral og respekt for dette følsommer område er også vigtigt, og så skal vi altid være parate til at vise vores kunder,
at deres tilfredshed er det vigtigste for os. Det er trods alt det vi lever af.
Vi har stor respekt for klinikkernes arbejde, og krav til effektivitet og dokumentation. Derfor fik vi også testet OPTIM hos Statens Seruminstitut, som også er dem som Tandlægeforeningen læner sig op af.

Vi ved at OPTIM kan medvirke til, at klinikkens personale i højere grad kan arbejde med ufarlige desinficeringsprodukter, og vi ved at tandlægens klinik kan blive mere effektivitet, og indtjening kan dermed optimeres.
Vi interesserer os for OPTIM produktet fordi det er et super effektivt og miljøvenligt alternativ til det som findes i dag.


Historien.

CleanCliniC blev etableret primo 2011 med det formål, at tilbyde tandlæge branchen nogle alternative og bedre produkter inden for rengøring og desinficering af overflader på klinikken.
Vi havde hørt om et nyt fantastisk produkt til overfladedesinficering ved navn OPTIM, som på kort tid havde opnået utrolig stor succes i både USA og Canada.
Årsagen til denne succes er, at produktet er utrolig effektivt som rengøringsmiddel, og i samme arbejdsgang fantastisk effektivt og hurtig til bekæmpelse af virus og bakterier. OPTIM er som nævnt lynhurtigt, og så indeholder det absolut ingen skadelige stoffer, og er derfor optimal at bruge for både personalet og til inventaret på klinikken.
Ofte vil desinficeringsprodukter være fyldt med alkohol, aldehyder, fenol, Kvartære ammoniumforbindelser ol., men det er ikke tilfældet med OPTIM. Her er ingen advarselsskilte på etiketten!

Mange tandlæger spørger til … hvilke aktive stoffer produktet så indeholder?
Svaret er, at det aktive stof i OPTIM er en 0,5% Hydrogen Peroxide, som er mixet med en række andre absolut ufarlige stoffer. Denne formel giver Hydrogen Peroxiden en "accelererende effekt" der gør OPTIM så utrolig effektiv.
Derfor kaldes formlen også "Accelerated Hydrogen Peroxide", og er patenteret af opfinderen Virox Technologies Inc. i Canada.

OPTIM udvikles til stadighed. Først kom OPTIM og senest er har OPTIM Blue set dagens lys med en bedre sæbesammensætning som er endnu mere effektiv end OPTIM uden at fedte overfladen.


Prissætning og direkte levering.

Da vi skulle beslutte os for hvorledes produktet skulle sælges i Danmark, blev vi hurtig enige om to væsentlige ting.
Prisen skulle være så attraktiv, at fokus derved blev rettet mod det som OPTIM kunne gøre for tandlægeklinikkens patienter, personale og for ejeren.

Salget til klinikkerne skulle derfor ske med så få fordyrende led som mulig, så derfor leveres OPTIM desinficeringsprodukter til Tandlægeklinikker direkte fra CleanCliniC.

SciCan Dental Ltd.

Den store Canadiske virksomhed SciCan Ltd., som gennem mange år har produceret og distribueret højkvalitet udstyr til tandklinikker verden over, har opnået eneret til OPTIM globalt.

CleanCliniC er OPTIM distributør for SciCan Ltd.

SciCan Ltd. er også kendt for deres højteknologiske autoklave "STATIM", som i dag er verdens hurtigste (6 minutter) og mest skånsomme autoklave. Derudover producerer og leverer SciCan vaskemaskiner, håndstykker og meget andet.
OM CLEAN CLINICVores målsætning er, at være sundheds- sektorens foretrukne leverandør af over-flade desinficeringsprodukter.

Det skal man gøre sig fortjent til, og man opnår kun dette ved at have et rigtig godt produkt, en attraktiv og konkurrencedygtig pris, en høj moral og en tilpas fleksibilitet. Husk også altid at være parat til at vise kunderne, at deres tilfredshed er det vigtigste for os.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

REFERENCERCleanCliniC har etableret samarbejde med en lang række private og offentlige klinikker, som alle har besluttet at benytte OPTIM som deres nye rengørings- og desinficeringsprodukt.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KONTAKTCleanCliniC ApS
Strandvejen 6 
4040 Jyllinge

Telefon: +45 4010 3900
E-mail: optim@cleanclinic.dk

Klik her for yderlige kontaktinformationer