Referencer

Tandlæger over hele landet vælger desinficering fra CleanCliniC

CleanCliniC har gennem årene etableret samarbejde med en lang række private tandklinikker, kæder, offentlige klinikker og -regulering, som alle har besluttet at benytte OPTIM som deres nye rengøring- og desinficeringsprodukt.

 

Det siger kunderne...

”…Jeg blev kontaktet af virksomheden CleanCliniC som præsenterede mig for deres nye
rengørings- og desin
ficeringsprodukt OPTIM…” 

"Produktets egenskaber lød i mine øre rigtig interessant, hvis det i øvrigt levede optil det man lovede. Jeg må sige at produkter absolut har levet op til mine forventninger, derfor er vi startet brugen af OPTIM.

Ingen sprit
OPTIM indeholder ingen sprit eller andre kedelige kemikalier, så vi slipper nu af med
spritdampene, til stor glæde for personalet og vores inventar.

Super effektivt
En anden meget væsentlig ting ved at skifte til OPTIM er, at produktet rengør og desinficerer i samme arbejdsgang.

Det er utroligt effektivt, og vi sparer derved rigtig meget tid. OPTIM blev testet på vores forskellige klinikker, og blev positivt modtaget. Det gør ting rent som personalet tidligere havde vanskeligt ved at få rengjort med andre produkter"..

Dokumentation
Dokumentationen på OPTIM er på plads, både på den mikrobiologiske effekt, og også dokumentation på, at det ikke indeholder kemikalier som vi helst er fri for her på klinikken.

Miljøvenligt
OPTIM er også et miljøvenligt produkt som opløses til ilt og vand, og den del er heller ikke dårlig at få med i købet…”

 

 

.

OM CLEAN CLINICVores målsætning er, at være sundheds- sektorens foretrukne leverandør af over-flade desinficeringsprodukter.

Det skal man gøre sig fortjent til, og man opnår kun dette ved at have et rigtig godt produkt, en attraktiv og konkurrencedygtig pris, en høj moral og en tilpas fleksibilitet. Husk også altid at være parat til at vise kunderne, at deres tilfredshed er det vigtigste for os.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

REFERENCERCleanCliniC har etableret samarbejde med en lang række private og offentlige klinikker, som alle har besluttet at benytte OPTIM som deres nye rengørings- og desinficeringsprodukt.

Læs mere

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KONTAKTCleanCliniC ApS
Strandvejen 6 
4040 Jyllinge

Telefon: +45 4010 3900
E-mail: optim@cleanclinic.dk

Klik her for yderlige kontaktinformationer